2019. már 08.

GRAND CHAMPION

írta: furniturenascence
GRAND CHAMPION

img-9682.JPG

A FeHoVa Winter Dogshow-n Xanti mindhárom nap Champion osztálygyőztes lett, így befejezte a Grand Champion címet! Ezzel elérte a legmagasabb elismerést amit kutya a hazájában megszerezhet! Teljes neve így Hungária Champion, Hungária Show Champion, Hungária Grand Champion, HTME Klub Champion, Klub Winner, Gold Gelb Box Xanti lett!

Eredményei: 14xCAC, CACIB, 2xBOB, 2xBOS, 5xRes.CACIB. Alig két év telt el azóta, hogy elindítottuk Őt a kiállítások kihívásokkal és küzdelmekkel teli útján, de mondhatni tökéletesen teljesített! Szinte mindig győztesként került ki a megmérettetésekből! Sokat köszönhetünk handlerünknek Szabó Bencének, aki mind a felkészítésben, mind a felvezetésben kiváló munkát végzett! Csodás összhangban dolgoznak Xantival, öröm nézni őket a ringben!

A Winter Dogshow-n Brilli a legszebb szuka lett! Ezer köszönet a két handleremnek, Szabó Bencének és Vass Bendegúznak, nagyszerű munkát végeztek, büszke voltam az angyalokra!

Szerencsére a kiállításokon is lehet shoppingolni, így a várakozás hosszú órái alatt többek közt egy cuki kezeslábast is találtunk Brillinek a Puppyangel Hungary-nál!

 

Szólj hozzá

Főoldal Champion Kutyakennel Kutya tenyészet Boston terrier Royal Angel Kutya tenyésztő boston terrier kennel