2016. okt 05.

A FALKA

írta: furniturenascence
A FALKA

logo.jpgAmióta felnőttem, mindig volt valamilyen állatom, cica, görények, majd a legek-legje: kutya. Első kutyusom is boston terrier volt, alapos kutatás előzte meg a fajta kiválasztását, sok kiállításra elmentünk, de nem is volt kérdés, csak Boston,
"A Boston maga a stílus" nem hiába nevezik ameikai gentleman-nak! Azonnal beleszerettem kedves, vicces  temperamentumos lényébe, gyönyörű karcsú izmos testalkatába! Mindemellett fontos szempont volt, hogy a legegeszségesebb fajták közé tartozik, nagyon intelligensek, gyorsan tanulnak valamint szeretik a gyerekeket! Igazi társasági eb, bárhova magunkkal vihetjük kis méreténél fogva, de ők maguk is élvezik a kalandokat a gazdival, szeretnek étterembe járni,  kirándulni, úszni, autózni!

Akkoriban még nem nagyon volt Magyarországon tenyészet, így Szlovákiából hoztuk első kutyusunkat, Brúnót. Később vettük Kittyt, őt már Magyarországon, a Gold Gelb Box Kennelből. Sajnos Brúnó már nincs velünk. Azt a fájdalmas űrt, amit a hiánya okoz segített feledtetni Xanti.

Így megalapítottuk a Royal Angel Bostons Kennelt!

Tagja vagyunk a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének, valamint a Hungaria Toy Molosser Clubnak!

Kutyáink sokszoros Champion Győztesek, rendszeresen szerepelnek kiállításokon:

Az első almunkból megtartottunk egy kislányt: HMPGW, HPGW, Champion of the Republic of Macedonia Royal Angel Bostons Amira-Bellát, valamint a második almunkból is megtartottunk egy kis szépséget: HMPGW Jugendbesterin'18 Royal Angel Boston Brill-Beauty-t.

A Papa, Xanti elért minden címet, amit egy kutya a hazájában megszerezhet: Hungária Champion, Hungária Show Champion, Hungária Grand Champion, Club Champion, Club Winner, Gold Gelb Box Xanti. Eredményei:14xCAC, CACIB, 2xBOB, 2xBOS, 5xRes.CACIB. 

A kutyázás nálunk szerelem, nem munka!

 

Szólj hozzá

Boston Terrier Kutyakennel Kutya tenyészet