2018. jan 22.

PRINCESS

írta: furniturenascence
PRINCESS

img-3661.JPG

HMPGW, HPGW Royal Angel Bostons Amira-Bella

Amira-Bella! Számomra Ő a legszebb, legokosabb, legédesebb, a nevéhez hűen: szépséges hercegnő! (arab-olasz interkulturális ötvözet) Úgy érzem együtt dobban a szívünk! Száz meg száz láthatatlan szál fűz össze miket, ha meglátom vidám kis pofiját, megérintem selymes bundáját egyensúlyba kerül a világ :-) A kis hercegnőm Minor Puppy és Puppy Grand Winner, egy elegáns illemtudó baba ha kell, de a mindennapokban egy bolondozó csupa öröm kis teremtmény! Az első lélegzetvételétől kezdve tudtuk mindketten, te az enyém, én a tiéd! Mindig a sarkamban, ölemben, vagy akár a lábamhoz bújva, ragyogó szemeivel örökké a gazdit figyeli... Néha szinte lelkiismeret furdalásom támad, sosem fogom tudni viszonozni határtalan ragaszkodását és hűségét!

Fejecskéjén Haggerty pötty látható. Azért hívják Haggerty Spot-nak, mert az 1900-as években a Haggerty család, első vonalbeli boston tenyésztők kezdték el örökíteni ezt a jegyet. Néhány bostonka ilyen kis pöttyel születik, ők a Haggerty vérvonalból származnak! Nálunk nemrég három Haggerty bébi született!

Szólj hozzá

cuki puppy kennel Főoldal eladó kutya Boston Terrier Kutyakennel Kutya tenyészet Boston terrier boston kölyök Royal Angel Kutya tenyésztő boston terrier kennel